søndag 16. oktober 2011

Søndagstur

I dag skulle jeg forsøke med på en tur etter å ha ligget rett ut med feber og forkjølse noen dage. Været i dag var strålende flott høstvære og det må man jo utnytte. Frida skulle vise oss et sted som de pleide å gå med skolen som var på vei opp til Skaugumsåsen. En flott tur med noen bratte bakker underveis. Det er virkelig noen flotte høstfarger ute nå. Her har jeg tatt bilde opp mot skaugumsåsen. Her ser vi utsikten fra den lille toppen vi var på. Flott å kunne se nærmiljøet, men også utover oslofjorden.

Stig har hatt bursdag og det var meningen at vi skulle hatt selskap her i går, men jeg har vært syk og orket ikke å ordne i stand til selskap så da ble de enige om at de som skulle vært her møttes ute til middag. Se så flott høstbukett han fikk av noen av gjenstene. Den er helt fantastisk og har nydelige farger. Den pynter opp på spisestuebordet nå.Jeg måtte ta et bilde av meg selv på tur også sånn at jeg hadde et bevis på at jeg også var på tur i dag. Jeg merket at kroppen ikke var helt sammarbeidsvillig, men jeg er absolut på bedringens vei. Så i morgen blir det kurs i Oslo med Utdannignsforbundet.


Nå kjennes det ut som jeg skal tilbirnge litt tid på sofaen. Jeg kjenner at jeg har brukt opp overskuddet for i dag.1 kommentar:

LØB sa...

God bedring!!!!! Nå er det helg så da kan du ta et par ekstra dager til å komme deg!