torsdag 6. oktober 2011

Paris

Da er vi tilbake etter noen flotte og hektiske dager i Paris. Vi har sett og opplevd mye. Det var flott temperatur så vi har gått rundt i sommerklær. Det var mange mennesker som gikk rundt i store støvler og jakker. Bildene kommer i litt rar rekkefølge her. Vi tok turen opp i Montparnasse, her kunne vi se hele Paris og vi fikk virkelig sett hvor stor byen er. Det var helt fantastisk å være her oppe. Kirken dere ser i bildet skulle etter plakatene her være Notre Dame.

Her ser dere hotel rommet, det var stort og romslig og vi koste oss her de få timene vi var her.Her ser vi Eifil tårnet fra Montparnasse. Det er flott på avstand også ikke bare på nært hold.

Her står Frida og kikker utover byen.Her er vi foran Eifel tårnet. Fantastisk å gå under det og kikke opp. Vi valgte å ikke stå i kø i flere timer for å gå opp der. Ungene var veldig fornøyde med bare å ha vært der. Det var veldig mye mennesker når vi var der. Vi så nygifte par som tok bilder med flotte biler og Eifel tårnet i bakgrunnet.


Dette er en by vi ska tilbake til. Vi er ikke feridge etter et 3 dages besøk. Vi rakk å være turister i byen en dag og Disney den andre dagen. Noe som var ekstra koselig var at en dame jeg har gått på undgodmskolen med bor i Paris og vi møtte henne når hun var ferdig på jobb. Vi var enige om at Paris er ikke en by du sier farvel til, men du sier på gjensyn! Ungene og vi voksne har kost oss masse. Det kommer et eget innlegg om Euro Disney. dette var en fantastisk park.

1 kommentar:

Vibeke sa...

Så flotte bilder, gleder oss til å høre og se mer om turen!!

NB!! har shoppet finull til deg, henger en STOR pose på hytta.... :O)