torsdag 6. oktober 2011

Disney

Vi hadde en hel dag i Disney, men kunne sikkert brukt to dager her, og like lang tid i filmparken. Det var så mye å se og oppleve og vi rakk ikke over alt, men fikk et overblikk. Her er et bildet fra paraden. Den var flott å se på og det var mange kjente og kjære figurer der. Her er Tornerose sitt slott. Dette kunne vi gå opp i. Her oppe var det fantastiske glassmalerier og vi kunne gå ut på en veranda og se utover hele Fantasyland.

Barna fikk kjørt endel karuseller og koste seg veldig med det. Her kjører de tekopper noe som falt i smak. Vi var i parken når det åpnet og tok noen karuseller veldig tidlig og da var det ikke noe særlig kø. Vi var der tross alt midt i uka og det var ikke skoleferie i Frankrike da. Men det var alikevel endel folk.Her har vi funnet Alladin sin lampe. Det var kjente og kjære figurer og eventyr overalt. Vi opplevde en velfungerende park med service innstilte ansatte som var på de rette stedene.Her sitter Bastian, Thea og Frida foran et hyggelig hus hvor Snevit og dvergene bodde. Det var mange fine steder å ta bilder og jeg har tatt masse bilder fra dagen vår her.
Vi tok toget fra Paris og ut til parken, dette var en veldig god måte å komme seg til parken på. Det tok 45 minutter og fungerte utmerket. Vi ble veldig gode til å kjøre Metro i Paris og det var en helt genial måte å komme seg fra sted til sted. Paris med barn kan anbefales det gikk smertefritt å ha med barna og vi fikk oppleve masse spennende sammen. Frida vil gjerne tilbake igjen snart.

1 kommentar:

Kine Veronica sa...

Ser ut som dere har hatt noen kjempe fine dager i Paris! :o)