fredag 6. januar 2012

Jula som kom og gikk

Jula gikk i et forykkende tempo. Det var mange julebesøk og mys sosialisering. Julaften feiret vi hjemme hos Kine, Morten og Liam. Vi var 12 stk til middag og det var kjempekoselig. Kine og Morten hadde gjort det så fint og maten var nydelig. Se dette fine bordet Kine hadde dekket, juletrekulene var bordkort og etter middagen skulle vi henge vår kule på juletreet.
Med så mange mennesker blir gavehaugen også tilsvarende stor. Vi så ikke de nedesrste grenene på treet. Liam syntes det var veldig gøy med alle gavene og ville nok startet åpningen mye tidligre enn det vi gjorde.


Men før gaveutdelingen kom Nissen innom, Liam likte å se på han på avstand, men skulle ha seg frabedt å sitte på fanget til nissen. Nissen kom i år verandaveien og den verandaen ligger i 2. etage.


Nyttårs helgen dro vi til fjells. Vi var så heldige at vi fikk være med familien Lohne - Fosserud på en flott hytte. Her manglet vi ikke noe. Været var også veldig bra, men nyttårs aften var det litt småkaldt. Det hindret ikke alle, ut for å ake måtte man. Det var snø på fjellet og når jeg så skisporene så kjente jeg et sug etter å kunne ta på meg ski for å gå en liten skitur. Men jeg satser på skiføre her i lavlandet om ikke så lenge så da kommer anledningen igjen.Frida koste seg masse med å være ute og aking. Det ble noen timer ute på akebrettet.
Nå er hverdagen tilbake og vi har ryddet ut jula. Ferie og høytid er veldig koselig, men hverdagene er jammen fine de også.3 kommentarer:

Lisbeth Bula sa...

Høres ut som dere har hatt det fint! Enig med deg ellers da; hverdagen er også veldig bra.

Lindas blogg sa...

Hei, og godt nytt år! :D Hvem er det som er så heldig å få Marius genser? Jeg ønsker meg også en, men tror jeg venter til neste høst med å begynne. Vet at når våren kommer, er det vårlige plagg jeg får lyst å strikke! ;o)

Ha ei fin uke du også!

Filippa sa...

Linda: det er Ola Martin som har fått genser. Skjønner godt at du venter til høsten med den genseren, det er ikke noe greit å strikke tunge ullplagg på våren.