søndag 18. desember 2011

En innholdsrik helg!

Denne helgen har vært innholdsrik og veldig hyggelig. Det merkes at det er mye man vil rekke over før julefreden kan senke seg. I dag var jeg med for å se på barnehagen til Liam som har flyttet inn i nye lokaler. Det var kjempefint der. Flere små temarom og gode gulvarealer hvor barna kan få boltre seg. Det blir spennende å se når de får flyttet ordentlig inn og tatt i bruk alt. Liam fant masse spennende nye leker og viste ikke helt hvordan han skulle rekke over alt. Når vi var ferdige i barnehagen dro vi til Mamma og Pappa for å feire Pappa sin bursdag. Midt i alle tingene man må gjøre og bør gjøre rekker jeg å strikke litt. Her er jeg nesten i mål med et par vanlige raggsokker som blir strikket i garnet Sterk.

En lue har jeg også klart å gjøre ferdig. Denne blir deilig i vinter, den er strikket i Drops ekstra fine merino og er helt kløfri.Eller så er planen at Marius genseren skal bli ferdig snart, er helt på slutten og jeg kjenner at bolen er tung å strikke på nå. For å spare armene mine litt så blir det småprosjekter underveis. Det er så dumt hvis jeg får strikkeforbud fordi jeg ikke posjonerer de tunge prosjektene.I går var vi i Spektrum å så på Putti Plutti Pot. Frida hadde fått med seg klassebamsen hjem og han måtte selvfølgelig være med. Her er Teddy fotografert sammen med selveste Julenissen. Når forestillingen var over gikk alle i vårt følge til Egon for å spise sammen, det var kjempehyggelig, og er en tradisjon vi nå har hatt i mange år.


Nå telles det ned til juleferie, to arbeidsdager igjen så er det ferie. Det skal bli godt med noen dager fri nå. Det er fortsatt endel igjen før julefreden kan senke seg her, men jeg føler jeg er rimelig godt i rute.

1 kommentar:

Lisbeth Bula sa...

Ser ut som du har kontroll på dagene før jul med en fin balanse mellom gjøremål og hygge! Ha en riktig god jul!