søndag 15. januar 2012

Ferdig Mariusgenser

Her er bildene av den ferdige genseren med gutt inni. Han er veldig fornøyd og genseren er i bruk alt. Det var mindre populært at jeg skulle ta bilde av han med genseren. Her fikk jeg noen bilder sånn aller nådigst før han skulle ut med kompiser. Genseren er strikket i smart og jeg har lagt til endel på lengden. Jeg skjønte underveis at jeg måtte legge på noen cm. Jeg målte Ola Martin i ryggen og så på ferdig mål, resultatet var at det måtte legges til 6 cm. Som dere ser så er den ikke så mer enn passe. Jeg la til endel på armlengden også.

Jeg syntes genseren ble fin og mottakeren er fornøyd. Det var tungt på slutten og resultatet ble en vond arm og skulder, men det er glemt nå :) Det blir nok en stund til jeg går på et så stort prosjekt igjen.


Her lades det opp til ny uke og nye muligheter. Her skal det skrives oppgave på nynorsk og ikke minst litt skitrening. Vi er noen som har meldt oss på Ingalomi, så nå er det på tide å finne skiformen, og den er veeeeeldig langt unna god.


3 kommentarer:

Hege sa...

Nydelig Marius-genser du har strikket! Flink er du!
Og den koppen har jo bare superkul tekst. Har sett på sånne en stund, men vi endte opp med noen andre da vi nettopp bytta ut krusene våre. Tror vi glemte at de eksisterte.. ja ja. Og du, det var lure teposer til løs te! Nå må jeg på Søstrene Grene snart, har litt løsvekt-te. Og syns det er litt klønete med sånne tekuler eller hva det heter.Takk for supert tips!

Hege*

Davina, sa...

Wow, den er skikkelig fin og du har gjort en fantastsisk god jobb:) Håper at jeg blir like flink som deg en dag:)

Lindas blogg sa...

Kjempefin Marius genser, det var nok litt av en jobb! :o)

Lykke til med oppgaveskriving! :o) Og det første jeg gjør også er en kaffekopp, og gjerne litt tid for meg selv! ;o)

Ha en fin søndagskveld! :o)