søndag 17. juli 2011

I feriemodus

Frida og jeg har hatt ferie noen uker og da kan dagene bli lange når det ikke er noen hjemme som man kan leke med. Vi tok derfor turen til Sommarland i Bø på onsdag sammen med Astrid og Marianne. Her venter vi på at Astrid og Marianne skal komme til Notodden så vi kan kjøre den siste biten sammen. Endelig framme og nesten ikke mennesker som skulle inn. Det gikk fort å få betalt og komme seg inn.


Vi gikk litt rundt før vi endte opp i badebasenget hvor det ikke er så dypt. Her badet jentene i mange timer og koste seg veldig.


Vi var også på lekeplassen i to omganger hvor det var mange ting å prøve og utforske. Vi rakk ikke over alt og må nok tilbake neste sommer.

Vi hadde en flott dag og vi var ganske slitne etter 7,5 timer i aktivitet. Væregudene var på vår side denne dagen. Jeg ble ordentlig rød for jeg glemte å smøre meg, jeg var mer opptatt av å smøre Frida så ikke hun skulle bli brent. Men nå er det røde snart blitt brunt og jeg er klar for to uker i varmen mens det er andre som er hjemme og passer huset. Vi satser på at det blir to uker med strålende sol hver dag.

2 kommentarer:

Lisbeth Bula sa...

Gøy med sommarland dag da! Tenker tankene mest er på den lange feriereisen, jeg! :-)
PS. Husk å smøre deg da!

Filippa sa...

Lisbeth, jeg skal smøre meg. Nå flasser jeg nemlig. Håper på noen varme og fine dager fremover.