torsdag 23. juni 2011

Sommerferie

Da ble det sommerferie for Frida og meg. Vi skal ha litt turer uten pappan som må jobbe. Først blir det en tur til Grebbestad, og da håper vi på flott vær. Vi tar så noen dagen hjemme, hvor vi skal bruke tiden til å bytte kjøkken. Kjøkkenet blir levert i morgen og det er bare 144 kolli som kommer . Skal ut å kjøpe hvitevarer etter vi kommer fra Grebbestad. Men skal kjøpe maling og nytt gulv først. Vi får starte med grunnarbeidet også kommer jobben med å skru sammen hele kjøkkenet før det henges opp. Må også skaffe nye fliser og en glassplate til å ha bak komfyren.



Vi skal en tur til Mallorca i sommer det skal bli deilig. Etter den sommeren vi hadde i fjor så er det greit å være sikret litt varme og fint vær. Jeg gleder meg til 14 dager med varme dager og masse tid til å lese og være sammen med familien. Vi satser på at vi får oss en liten tur til Atrå i løpet av sommeren. Det skal bli fint å komme dit også. Stille og rolig og man kan nyte sommerlukter og rolige morgninger med kaffekoppen og duggvått gress . Finnes det en mer sommerfølelse enn bare ben i duggvått gress og markjorbær på strå?



1 kommentar:

Lisbeth Bula sa...

Høres aldeles vidunderlig ut alt sammen- kanskje utenom det med kjøkken, for vi har vært igjennom ett bytte av kjøkken og det holder for en stund.. Men så blir det så herlig etterpå!!! Tenker det skal bli godt med late dager både her og der! Og hva gjør det vl med litt sjauing innimellom da!?