fredag 10. juni 2011

Eksamen over og oppussing av gang

Da er eksame unnagjort og jeg kan gjøre kreative ting igjen. Forige helg dro Stig på tur til Praha. Frida og jeg var hjemme og da var det greit å begynne å male gangen. Vi har hatt en gang som har vært liten og ikke så veldig godt planlagt i forhold til at det bor 4 mennesker her som har endel sko og klær. Når man begynner å planlegge oppussing så medfører jo dette ofte endel rydding i forkant, det fikk vi gjort Kr. himmelfarts dagen. Boden ble ryddet og vi fikk tatt vekk skyvedørsgarderoben som tok veldig mye plass i gangen, og som ikke var noen god og effektiv løsning. Gangen ble så mye større når denne forsvant.

Her ser dere litt bilder av det ferdige resultatet. Jeg er veldig fornøyd, nå mangler det bare nye dør og taklister så blir det helt ferdig.




All innredningen er kjøpt på Ikea. Skoskapene er romslige, hver seksjon har tre skuffer og i hver seksjon er det plass til 18 par med sko. Så nå har skoene fått en flott plass så vi slipper å snuble i sko hele tiden.



Nå er neste prosjekt nytt kjøkken. Vi skal få dratt på Ikea og bestilt dette også. Vi har bestemt oss for Lindingø innredning. Vi har mål og forsøkt å bygge det riktig på nett, så nå er neste steg å få hjelp til å tegne det på Ikea. Kanskje vi får gjort dette i morgen. Denne helgen har ikke så mye fast innhold, men de viktigste ingrediensene i denne helgen er ro og kos sammen med familien.






Ingen kommentarer: