fredag 1. april 2011

Ny frisyre og travle hverdager

På torsdag skulle Kine og mamma få noe fuktighet og keratin i håret og få vite hva de maglet i håret. Jeg ble spurt om å være med, men sa at jeg har ikke tid, hvis de klipper så kunne jeg vært med. Det tok ikke lang tid så ringte Kine og sa at kom bort, de klipper hår her. Jeg var ikke vond å be og fortet meg bort. Her er resultatet. Jeg er kjempefornøyd, litt annerledes enn det jeg pleier å være på håret.
Her ser dere en stolt tante som holder på Liam, han har blitt så stor og skal ikke sitte stille lenge av gangen. Han trives best når han kan få røre litt på seg, men når Tante Frida synger for han så sitter han helt stille.

Se på denne blide lille gutten, han var så tålmodig når alle damene skulle klippe seg. Han gikk fra arm til arm og snakket med alle damene. Det er travle dager, jeg har hatt 8 utviklingssamtaler og har 17 igjen som jeg skal ha kommende uke. Når den uka er ferdig så er jeg i mål, det skal bli veldig godt. Det blir ikke mye tid til strikking, men det kommer snart bedre tider.

1 kommentar:

Lisbeth Bula sa...

Fin hårsveis!
Ja, nå har jeg en haug arbeid å ta meg av i helgen selv pga. sykdom i tre dager forrige uke. På andre siden av neste uke kan jeg kanskje trekke pusten såvidt før alt skal ligge klart til rett over påske.