søndag 13. mars 2011

Nytt service og ny frisyre

Jeg har begynt å fornye litt i skapene mine. Service som har vært med meg fra 1988 blir nå byttet ut. Har kjøpt litt Green gate lattekopper og en mugge. Kjøpte asjetter også, men de stod i oppvaskmaskinen i skrivende stund.Jeg likte dette nye blå mønstret så veldig godt. Her ser dere merket på det nye middagsserviset vårt. Jeg liker dette veldig godt og vi har kikket på det en stun. Har kjøpt det i fargen hvit og cappucino.
Her ser dere delene jeg har kjøpt foreløpig. Dype boller til deserter, supper og frokostblanding. Pastatalerkner og middagstalerkner. Jeg er stårlende fornøyd. Det finnes masse fine fat, boller og krukker til dette serviset. Det får vi ønske oss og kjøpe inn etterhvert. De har også noen fine mugger og vannflasker. Så det er nok å suplere med i lang tid fremover. De har også masse fine krus og kopper.Her ser dere ei jente som er veldig fornøyd. Endelig fikk hun klippe seg kort. Vi fikk klippet opp håret hennes også for det er så tykt. Hun har klaget på at hun bruker for lang tid i dusjen når hun er på svømming og at bussen alltid må vente på dem. Vi får se til tirsdag om hun klarer å være raskere til å bli ferdig.


Det ble ganske kort, men jeg syntes hun kledde det godt.

Da skal jeg starte på forbredelser til en ny uke, jeg ligger langt bak etter en uke under dyna. Nå er jeg klar for å møte hverdagen igjen.
3 kommentarer:

Vibeke sa...

wow det får enn si :O) så fin snuppa ble på håret da :O)

Så det blå i Green Gate et endelig kommet... da vet du hvor du finner meg i morgen ;O)

Nina sa...

De Green Gate-koppene er kjempefine! Har siklet på de jeg også, men så har man allerede noen andre kopper fra Green Gate... Må nok sikle litt til.

Lisbeth Bula sa...

Koselig servise! Og fin frisyre må du hilse å si. Ha en god uke!