mandag 25. april 2011

Påskeferie i København 1

Vi valgte i år å reise til København i påsken. Vi var heldige med hotel valg og havnet midt i smørøye for Tivoli og Strøget. Vi reiste ned skjærtorsdag på ettermiddagen. Hele langfredag var vi i Tivoli og koste oss. Det var utrolig flott vær og Tivoli var påskepyntet. Her har Frida fått seg et sukkerspinn, det var kjempe digert og ikke minst rosa. Påskeaften brukte vi dagen til shopping og på kvelden var vi i Tivoli for å spise middag. Det var kjempe stemningsfult å være der om kvelden. Frida fikk kjørt berg og dal bane en gang til og fikk lurt pappan sin opp i pariserhjulet. Det var vist høyere enn det så ut som var beskjeden jeg fikk når de var ferdige med turen.


Det ble handlet litt når vi var på tur, jeg fant to garnbutikker i Fiolstrædet, den ene husker jeg ikke hva heter, der kjøpte jeg en liten rundpinne for min røyk på flytoget på vei til Gardermoen. I denne butikken kjøpte jeg også to nøster med baby ull som skal bli en ullbukse etterhvert.


Den andre butikken het Uldstedet og solgte garn fra Isager. Jeg fikk kjøpt garn til Camomille sjalet. Oppskriften hadde jeg alt kjøpt gjennom garnbutikken Sommerfuglen som desverre var påskestengt når vi var i København. Jeg har startet på sjalet og gleder meg til det blir ferdig. Sjalet er enkelt å strikken, men det er kanskje verre med blondekanten som skal strikkes på. Jeg får bare prøve meg fram så får jeg det nok til.


Jeg fikk kjøpt meg nye sko også. Disse skal bli gode å ha på seg fremover. Vi var i en butikk som hadde et helt utrolig utvalg og jeg angrer alt på at jeg ikke kjøpte et par til i annen farge.


Vi har hatt noen flotte og innholdsrike dager. Det ble gått masse og vi ble ganske så slitne i beina. Frida har vært så flink til å gå og har ikke klaget en eneste gang på at vi gikk for mye. Søndag ble det nok litt mye for hun fikk gnagsår på lilletåa, så vi endte opp med å kjøpe nye sko til henne. De og andre opplevelser fra Køben får komme i et senere innlegg. Nå ladet det opp til en ny hektisk uke.

1 kommentar:

Lisbeth Bula sa...

Høres ut som en pefekt "storbyferie". Grattis med ull-lageret. Spent på resultatene (no pressure!)