fredag 29. april 2011

Litt mer København

Det ble tatt mange bilder i København og her kommer noen til. Her fant Frida seg en liten musling med sofa. Hun ville egentlig spise på resturanten som var bak dette skjellet for det var et piratskip som var resturanten. Men vi syntes det var kjedelig meny der så vi droppet det. Her er det en barnekarusell som Frida ville kjøre, men hun fant vel ut at hun var blitt for stor for denne karusellen. Det holdt med en tur.


Her er det bildet fra Tivoli på kvelden påskeaften. Det var så flott med lys og stemmningen var også kjempefin.Dette bildet er tatt av strikkende meg på båtur i kanalene i København, vi fikk sett veldig mye og været var utrolig flott. Det kan anbefales å dra på en sånn tur hvis du vil se på ting på litt avstand. Vi så Operaen, Theatret, Den sorte diamant, Den lille Havfrue, Slottet, Danmarks beste resturant, Kirketårn, det Danske Stortinget og veldig mye mer.


Til slutt bildet av en påfugl som gikk rundt i Tivoli, han her slo opp hele sin prakt flere ganger, veldig fasinerende dyr.

Nå må jeg kaste meg rundt her og bake litt, vi får storinnrykk av svigerfamilien i dag til bursdagsfeiring. I går hadde vi barneselskap for hele klassen til Frida. Det var en fin dag i går og jeg antar at dagen i dag blir like fin, været er nydelig og vi satser på at vi kan være ute. Planen er og servere grillmat og litt kaker.

1 kommentar:

Lisbeth Bula sa...

Nå fikk jeg lyst til å dra til København. Har ikke vært der på .... herlighet: 30 år!