fredag 24. desember 2010

God Jul

Da kan julefreden senke seg i stua. Her har vi lagt lista for julekravene meget lavt i år, men med en snuppe på 8 år i hjemmet så er kravet til å gjøre ting likt som året før store. Hun har utrolig god hukommelse på hvor hvilken julepynt står og vil ha alt likt som i fjor. Vi kom i havn med noen diskusjoner på hvor ting skulle plaseres. Her ser dere årets juletre. Det er ikke treets skyld at det er skjevt, men juletreforten sin skyld. Vi får kjøpe oss ny juletrefot neste år.I år er det ikke så mange juleblomster her, men en rød julestjerne måtte vi ha. Den står på peisen og lager jul der. Det spørs hvor lenge jeg klarer å holde liv i den, jeg har litt dårlige erfaringer med julestjerner.

Her er et Tilda nissepar som jeg sydde for noen år siden. Disse må står fremme hvert år. Bak dem skimtes Nisse Nina så vidt. Hun har satt seg godt til rette sammen med Nisse Nils og venter bare på å få servert julegrøten med smørøye.
Da håper jeg alle får en fin julekveld og at nissen kommer innom med litt gaver. Vi skal tilbringe kvelden sammen med mannens familie og det skal bli veldig hyggelig. Vi blir 12 stk med stort og smått. Vi ser frem til hyggelig samvær med det nærmeste og til late morgninger hvor vi bare skal nyte det å være sammen og være til.


1 kommentar:

Nina sa...

God jul til deg og dine:o) Koselige julestemningsbilder:o)