lørdag 1. januar 2011

Godt nytt år!

Godt nytt år til alle, her har vi hatt en innholdsrik jul med masse sammenkomster. Vi har virkelig fått vært sosiale og fått vært sammen med mange av de vi ikke ser så ofte. Det har kanskje blitt i overkant mye når vi i løpet av hele julehøytiden har hatt en hel dag hjemme, men samtidig så har det vær veldig hygglig også. Julaften ble feiret med svigerfamilien min og det var kjempehyggelig. Vi var 12 stk og koste oss med fantastisk god mat, gaver og hyggelig samvær. Vi hadde vært veldig snille i år for Julenissen kom på besøk med gaver til alle.


Når gavene var fordelt og åpnet kunne vi sette oss ned og nyte roen. Vi har hatt flotte romjulsdager hvor vi har hatt god tid på morgningen og har kunnet nyte en stille kaffekopp før dagen har tatt til. Dette er en luksus som jeg setter stor pris på for i en hektisk hverdag har man sjelden tid til det.

Denne julekula har vi fått av gode venner, den er fra Unicef og minner oss på at ikke alle har det like godt på jorda vår, men vi skal også tenke på at det finnes barn i vårt eget land som gruer seg til høytiden. Jeg syntes at denne kula klarer å minne oss på dette og ved å henge den på juletreet så viser vi at vi bryr oss. Klassen min har dette året vært med på omvendt julekalender gjennom sos barnebyer, dette har vært en stor suksess og elevene har jobbet hjemme for å samle inn penger. Det kom inn masse penger og elevene var så stolte når de leverte inn sine konvolutter.

Nå skal jeg nyte den siste feriedagen og lade opp til jobbstart i morgen. Vi starter opp med planleggingsdag før vi møter elevene igjen til tirsdag. Ferie er deilig, men hverdagene er jammen fine de også!Ingen kommentarer: