onsdag 22. desember 2010

Det nærmer seg jul

Nå nærmer det seg jul med stormskritt og uansett hvor mye vi stresser og maser så blir det jul. Jula kommer uansett om vi har rukket alt vi har lyst til å bli ferdig med og alle de kreative tingene vi gjerne vil rekke før høytiden starter. I år har jeg lagt lista veldig lavt. Jeg har lært meg at tiden går fort og man rekker ikke alt man skulle ønske. I år er det tre kakeslag her i huset og det er helt greit. Her ser dere årets serinakaker. Lille snupp har laget julegaver til pappa og onkel. Nå skal de bare pakkes inn så de kommer under juletreet på julaften.
Her er noen av årets gaver. Akurat disse gavene inneholder noe hjemmelaget, ellers er det veldig får hjemmelagede gaver fra oss i år. Med full jobb og familie strekker ikke tiden til. Jeg skulle veldig gjerne hatt permisjon hele desember sånn at jeg kunne kose meg og lage masse gaver, men samtidig så er desember en utrolig flott mnd å være på jobb også. Men tenk å kunne bruke en hel mnd på bare håndarbeid og kos.

Her er Liam, han var på besøk på mandag og jeg måtte ta et julebilde av han. Han likte ikke helt den nisselua, men han ble en veldig søt liten nissegutt med den lua.Her er den stolte tanten med Liam. Hun var hjemme fra skolen fordi hun hadde klart å få øregang betennelse så her går det i øredråper om dagen.
Nå skal resten av kvelden tilbringes i sofaen før vi skal gjøre det siste før jul i morgen. Da må vi også skaffe oss et juletre og få handlet mat og blomster. Nå er alle gaver kjøpt inn og pakket inn, nå gjenstår bare fordelingen til de forskjellige.


1 kommentar:

Lisbeth Bula sa...

God jul til deg og dine!! Ja, vi lærer å slå av på kravene til oss selv etterhvert, ikke sant? Jeg tror jeg skal slå et slag for nytt slagord: Heia Freia! Thihi!