lørdag 13. november 2010

Garnkjøp og jul snart.

Her ser dere det flotte garnet jeg fkk i posten på fredag. Vet ikke helt hva jeg skal lage med det enda, men har en plan om noen små plagg. Garnet har jeg kjøpt her: www.garnudsalg.dk
Ta turen innom for å se alt det flotte garnet. Dette er høylandsull, gleder meg til å strikke med det.

Snart er det jul og jeg forbreder meg til jul i klasserommet. I klassen min flytter Nisse Nils inn og han gjør både nissegleder og nissestreker. Han er en liten luring som følger med på hva som skjer. Han har alt skrevet brev til klassen og sagt at han kommer snart. Elevene gleder seg, vi hadde besøk av Nisse Nils i fjor også og elevene lurte på om ikke han kom tilbake denne adventstiden.
Nisse Nils bor egentlig på en bondegård, men han liker godt å oppleve verden i adventstiden så derfor har han valgt vår klasse å være på besøk i. Vi leser også en bok som heter: Jeg, Bestefar og Nisse Nils, den kan anbefales.
Fordelen med å jobbe i med barn er at jeg kan ta frem den barnslige gleden ved julen og begynne planleggingen tidlig uten at noen tror at jeg er helt gal. Man må nemlig starte tidlig når man skal ha en plan for hele desember. Håper alle får en fantastik flott søndag!

7 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Du freistar meg med garnet, men eg må berre vera sterk og tenkja at eg har mykje garn som berre ventar på å verta brukt...
Så koseleg at klassen får adventsbesøk ;o) Kan tenkje meg at frøkena gledar seg òg..

Sisselshverdag sa...

Håper vi får vite litt om hva Nissen Nils gjør i desember. Er barnslig nok til å synes nisser er spennende ;) Jobber som assistent for en gutt i 5.klasse (1.år) og håper at jeg kan få litt barnslig juleglede i år, dette savner jeg nå som gutta mine har blitt store.

Ha en hyggelig søndag :D

KRØLLEMIKKEL sa...

Garnet så fristende ut! Høres ut som en koselig førjulstid i klasserommet.
Ønsker deg en god og kreativ uke!

OdaAnna sa...

Så fint garn! Høres ut som et veldig fint og koselig juleopplegg du har. De vottene du har strikket var jo lekre!! Er de vanskelige? Har strikket votter før..men det er værre med flettestrikk, det har jeg ikke prøvd. Ha en fin dag!

Umulia sa...

Nydelig garn som jeg er overbevist du tryller om til noen herligheter:)

Koselig med nisser, og forventninger.

OdaAnna sa...

Hei:) Takket være deg, har det nå blitt strikket Bellas votter her og:) Og hurra, jeg fikk til!! Har til og med strikket en lue inspirert av vottene. Så tusen takk for at du fortalte om den norske oppskriften:) Min eldste datter har tatt både lua og vottene da..så jeg får nok strikke meg et par til;) Ha en fin kveld!

Hunnipunni sa...

Det var flott garn i fine farger !! Det tryller du nok om til noe flott :)
Nissen Nils høres kjempemorsom ut, så forstår godt at barna syns det er stas med egen nisse på besøk i adventstiden !! Lykke til med Nissen og hans påfunn.
Takk for at du er med på gi vekken i bloggen min :)
Håper du får en flott uke !!!