fredag 12. april 2013

Jentetur til New York

Dagene flyr avgåde og intensjonen var at jeg skulle oppdatere bloggen oftere, men ikke alltid det går som man har planlagt. Forige uke satte fire damer seg på flyet til New York. Vi har spart i lang tid og endelig var dagen her. Vi hadde ikke planlagt så veldig mye, men vi skulle shoppe og oppleve var vi enige om.
 Her står vi på toppen av empire state building og nyter utsikten. Vi var der rett etter det hadde åpnet og det var et meget effektiv system for å få alle til toppen. På toppen var det en flott utsikt og vi fikk et inntrykk av hvor stor byen egentlig er. Det var masse mennesker og det var ikke enkelt å få tatt bilder for alle var ute i samme ærend.
 Til jul ga jeg damene som skulle reise sammen en Fun bag bok om New York som vi leste. Den fortalte om Max Brenner og hans sjokolade resturant, denne hadde vi et ønske om å besøke. Vi begynte å spørre litt, men ingen kunne fortelle oss hvor den lå, på hotellet fikk vi hjelp. Vi lette litt for vi skjønte ikke helt hvor den lå, men på vei over en gate så snudde vi oss og der lå den, så da ble det å gå mot strømmen. Det var et populært sted og vi måtte vente 40 minutter for å få et bord.
 Jeg valgte den øverste milkshaken i menyen på bildet over, og den var utrolig mektig.
 Her er bilde som ble tatt av oss på vei opp i empire state building.
Det har vært en flott tur, vi gikk mye rundt og fikk med oss veldig mye shopping. Det kommer et innlegg om shopping og andre opplevelser om ikke så lenge.

1 kommentar:

Fru Mosbron sa...

Lucky you!
Må ver en drøm å få reise på jentetur til NY:))
Å den milkshaken? Nam!!