lørdag 2. mars 2013

Lenge siden sist

Det er lang tid siden jeg har skrevet noe på bloggen. Grunnen til dette er at jeg først slet med å få lastet opp bilder, så reiste jeg bort i 4 uker og hadde ikke fokus på bloggen. Det har blitt produsert endel strikkeplagg, men ikke alle jeg har bilde av. På bildet under her er et par votter som jeg fant oppskriften på i Bladet bunad. Dette stammer fra en gammel vott og det var også en historie med. Historien heter: Konfirmanten som snøa ned og handler om ei jente som tidlig fikk mye ansvar for småsøken og for å kunne gå for presten måtte hun gå veldig langt. Det var også bildet av orginalvottene. Jeg likte mønstret godt og det er enkelt å memorere. Vottene er strikket på pinne 2,5 med Raumas finull.
 
 Jeg har også laget Marius genser til Frida, hun er veldig fornøyd. For at genseren ikke skulle klø valgte jeg å strikke den i Drops Merino exstra fine. Genseren ble veldig myk og fin og Frida bruker den masse. Den er strikket så stor at jeg håper den passer neste vinter også. Mønstret er fra Marius boken, og jeg har strikket damestr XS. Jeg har valgt vrangbord istede for perlestrikk også har jeg felt litt ekstra i halsen så den ikke skulle bli så vid som orginalen er.
 I januar reiste jeg fra familien til AiR på Rauland for opptrening. Dette er et helt fantastisk sted og de fire ukene som jeg trodde skulle bli lange gikk utrolig fort. Det var fire innholdsrike uker med mye læring for kropp og sinn. En fantastisk opplevelse, men også veldig slitsom. Vi så fantastiske soloppganger over fjellet og vi opplevde kulde og snø, men det var absolutt vinter på sitt beste.
Jeg har truffet fantastiske mennesker som har satt spor og som jeg tar med meg videre. Det er kyttet bånd som er kommet for å bli. Vi deler opplevelser som er vansklelige å forklare for andre, men som for oss har vært nyttige og gode. Oppholdet bød på forkjellige mennesker og mye latter og morro.

Nå er vi tilbake i hverdagen, men vi har med oss opplevelsene og felleskape,t og kan ta fram de gode opplevelsene når vi ønsker det.

Ingen kommentarer: