søndag 13. januar 2013

Velkommen 2013, nye utfordringer og muligheter

Nå var det meningen at jeg skulle vise fram Marius genseren til Frida som jeg har fått ferdig, men her sammarbeider vist ikke bloggen så jeg får ikke lastet opp bilder.

Her blir det produsert litt strikk selv om jeg ikke alltid får lagt ut bilder i bloggen av det jeg lager. Jeg er nok flinkere til å legge ut på facebook og Instagram.

Nå er det bare et par dager til jeg setter kursen mot Rauland og fire uker borte fra familie og venner. Jeg skal trene både kropp og hodet og finne igjen overskudd og glede. Jeg er veldig delt i forhold til å reise, jeg gleder meg, men samtidig så tenker jeg mye på hvordan de hjemme skal ha det når jeg blir borte så lenge. Jeg vet at de kommer til å klare seg helt fint, men samtidig er ikke jeg her og kan ha oversikten. Det blir sikkert veldig bra, selv om savnet nok kommer til å melde seg hos meg og dem. Nå er det ikke sånn at jeg ikke skal se de i det hele tatt på 4 uker, men vi får nok bare til å møtes en av helgene jeg er borte.

Hvis overskuddet er der i løpet av oppholdet så kan det hende at jeg får oppdatert bloggen, men det tørr jeg ikke love. Jeg ser fram til flott natur og flotte opplevelser i de fire ukene jeg skal være borte. Det er laget en plan for strikketøy som skal med til Rauland, lydbøker er lastet ned og lagt inn på Ipoden, jeg har en plan for hva jeg skal ha med av treningstøy, ski, spinningsko osv. Dette blir nok bra!

Ingen kommentarer: