tirsdag 7. august 2012

Fra varmt til kaldt

Da har vi kommet oss hjem etter to flotte uker på Mallorca. Det har vært varmt og deilig for solhungrige norske turister. Det ble mye basseng og soling, men dette ble faktisk kjedelig etterhvert. Jeg trakk meg etterhvert inn i skyggen med hekletøyet eller bok. Jeg hadde lydbøker på I poden, men det ble for varmt å bare ligge å høre på. Vi hadde to dager hvor vi ikke var ved bassenget. Den ene av dagene tok vi turen til Palma sammen med broren min og svigerinne og Kusinen til Stig med familie. Vi leide oss en bil, vi var litt spente for alle sier at det ikke er lurt å kjøre inne i Palma, men vi fant et parkeringshus i nærheten av Katedralen og slapp å rote oss inn i selve bykjernen.
 Vi ville se Katedralen og den er like flott som den var i fjor. Det var bare vi som hadde sett denne tidligre og det gjorde ingentin å se den en gang til. Når vi var ferdige i Katedralen gikk vi videre i gamlebyen, der er det flott med de trange gatene, vi stoppet for noe å drikke også var det å finne igjen en butikk med karameller og kjeks som vi hadde vært i før. Vi gikk litt feil først, men så var vi på rett spor, etter at denne butikken var avlagt et besøk så gikk turen til Disney butikken hvor barna fikk handlet litt.
Når vi var ferdige der så gikk mennene å satte seg på en severing på toget, så gikk noen av oss damene på shopping. Det ble ikke den store shoppingen, men jeg fikk meg en ny veske. Lunchen spiste vi her mens vi så på alt livet som var på torget.

På vei tilbake til Port de Alcudia skulle vi bare kjøre litt småveier for å ta en kaffe, denne avstikkeren resulterte i en tur på noen timer for vi satte nesa mot Soller og Port de Soller. Her kunne man velge å kjøre opp og ned fjellet eller å kjøre tunnel. Alle ville gjerne kjøre fjellet, bortsett fra meg som ikke er så glad i å kjøre bil på smale svingete veier. Det ble en lang tur, og når vi endelig var framme i Port de Soller var jeg ganske lettet og veldig kvalm. Port de Soller er et idyllisk sted som absolutt var verdt turen, men neste gang skal vi kjøre i tunellen!!!! Turen sluttet ikke her, for vi måtte jo til alcudia igjen og den turen gikk på andre veier som var minst like svingete. Jeg var ganske kvalm da vi nærmet oss mål.

1 kommentar:

Davina, sa...

Velkommen hjem:) Flotte bilder, gleder meg til neste syklubb:)Ønsker deg en fortsatt fin "høst" ferie:)