lørdag 18. august 2012

Tilbake til hverdagen

Da var hverdagen tilbake igjen, her har jeg jobbet en uka alt og nå er det meste klart til skolestart. Vi kan tenke tilbake på deilige soldage, men også mange regnværsdager. Vi har hatt mange flotte opplevelser i sommer som vi kan minnes på mørke høstkvelder. For egen del syntes jeg det er deilig å være tilbake i hverdagen etter et lengre avbrekk. Jeg gleder meg til mørke høstkvelder hvor vi kan tenne lys og krype opp i sofaen.

Bildet over her er fra småbruket som mamma og hennes søster eier. Her har jeg mange gode barndomsminner fra, det er en flott plass og jeg skulle gjerne tilbrakt mer tid der, men hverdagen er ofte så hektisk og helgene har så mye innhold av aktiviteter at tiden ikke strekker til. Men i løpet av høsten skal jeg komme meg en tur eller fler dit.
Her i huset hersker det komplette kaos, vi pusser opp bad. Når vi kom hjem fra Mallorca hadde Ola revet alt og fått lagt ny gulvvarme sammen med Morten. Nå er membrand lagt og de er i full gang med fliselegging som de har bestemt skal være ferdig denne helgen. Så i dag skal jeg ut for å handle litt småtteri også må det bestemmes hvilken dusj, vask og innredning vi skal ha. Jeg har en formening om hva vi ønsker, så gjenstår det å finne ut om butikkene har det vi ønsker til en fornuftig pris. Jeg gleder meg til badet er ferdig. Neste helg vil jeg tro at vi kanskje er nesten i mål. Bilder kommer når badet er blitt presentabelt.

Ingen kommentarer: