fredag 11. mai 2012

Da var det jammen meg fredag igjen. Denne helgen skal brukes til konfirmasjon og håndballcup. Frida skal spille sin første cup med laget noe vi gleder oss til å være med på. Hun har til og med fått Ola til å love å være med for å se på laget hennes.
Dette skiltet lurer jeg på om jeg skal kjøpe meg og henge opp på arbeidsrommet på jobben. Jeg burde sikkert kjøpe to så jeg kan ha et hjemme også :)


I påsken var vi en tur i København og i en av sidegatene til Strøget fant jeg disse trærne. For en strikker så er det fantastisk å se bruk av stikk på en ny måte. Nå vet jeg jo at det er gjort tilsvarende andre steder, men dette er første gangen jeg ser det. Vet ikke helt om jeg ville hatt sånt på trærne her hjemme.


 Vi var innom ILIUM i København og der fant jeg denne fine matboksen, jeg angrer for at jeg ikke kjøpte den. Er det noen som vet om den er til salgs i Norge? Jeg ønsker meg veldig en sånn, tror de hadde den i rosa også.

Nå skal jeg svinge meg rundt her og få laget en ostekake til en kollega som har konfirmasjon i helgen. Så skal jeg forhåpentligvis få sett litt av hockeykampen som går i kveld mellom Sverige og Russland.

1 kommentar:

SiriM sa...

Genialt skilt :)

Håper du finner matboksen.