torsdag 19. april 2012

Ferdig sjal og bunad

Her går det tid mellom hver oppdatering, men det er så mye annet å bruke tiden sin på. Jeg trener masse og det gir resultater i form av bedre humør og ikke minst bedre kondisjon. Jeg har de siste ukene funnet ut at jeg har muskler på uante steder.

Camomille sjalet er ferdig og har vært i bruk. Et deilig sjal som kommer til å bli mye brukt til høsten og vinteren. Sjalet er helt greit å strikke, det er bare ganske kjedelig å strikke alle spissene.
Her er jeg på julaften i min selvsydde bunad. Det er Asker sin festbunad jeg har sydd. Jeg er veldig fornøyd, det eneste er at den er for stor så nå skal den sys inn før jeg skal i konfirmasjon. Til høsten skal jeg begynne å sy Asker sin herrebunad til Stig. Det gleder jeg meg til. Jeg har kjøpt inn strømpepakken sånn at jeg kan strikke disse før kursstart.
Dagene går fort her og helgene enda fortere. Jeg har begynt å jobbe 20% og det er deilig å være på jobb. Utfordringen blir å ikke jobbe mer enn de 20%. Denne helgen skjer det masse, fredag skal jeg på scrappetreff sammen med mange hyggelige damer. Lørdag skal jeg være med på dåp, før vi skal ha bursdagsfeiring for Frida på Build a bear butikken og på Peppes. Søndag skal Frida spille håndballkamp, så jeg vil tro at denne helgen kommer til å gå fort.

2 kommentarer:

Fru Mosbron sa...

Så flink du er:) mamma glemte å overføre håndarbeid genet til meg hu...
Klem Charlotte

Lisbeth Bula sa...

Du har vært flink!!!! Vær forsiktig med dine 20% nå, Bente. God helg!