lørdag 2. juni 2012

Lørdag med utsikt til mental selvpleie

På torsdag leverte jeg inn eksamen, det var en utrolig deilig følelse. Nå er jeg ferdig og må bare vente på resultatet. Er veldig spent på hvordan jeg har klart meg på eksamen. Nå har jeg studert i mange år, nå skal jeg ha en pause. Planen er at jeg nå skal kunne fylle helger og fritid med noe annet enn pensum og oppgaveskriving. Slippe at man har pensum hengende over seg som man burde lest og ikke minst ikke ha dårlig sammvittighet fordi man gjør andre hyggelige ting.

I dag skal lørdagen nytes sammen med mange papirglade damer. Det gleder jeg meg veldig til, her skal det skravles, klippes, limes og resultatet blir kanskje et kort eller fler. Dette skal bli en dag med ren vitamininnsprøytning for meg. Kanskje jeg får lagt ut resultatene i bloggen i løpet av neste uke.

 Jeg har vært litt dårlig på bildefronten i det siste, så da får denne karen her æren av å pryde dagens innlegg, han har jo masse ull og som kjent så er jeg veldig opptatt av ull, ikke bare som klær, men også som garn.1 kommentar:

Lisbeth Bula sa...

Vil veldig gjerne se papirhyggeresultat. Men mest av alt: godt m innlevert oppgave og riktig god lørdag med hobby!