fredag 9. desember 2011

Travle dager

Dagene går fort og julaften nærmer seg med stormskritt. Det er så mange tradisjoner som skal ha plass i desember. Dagene raser bare avgårde. På søndag var Frida og jeg i Operan for å se på Nøtteknekkeren. Det var første gangen Frida så den og hun syntes det var fantastisk. Vi måtte gå en tur på taket når vi først var der. Inne i Operan var det pyntet fint til jul. De hadde juletrær og ikke minst et pepperkakehus med pepperkakefigurer foran. Figurene var fra Nøtteknekkeren. Vi måtte ta et bildet foran de fine trærne og jeg syntes dette ble veldig stemmningsfult. Det var mange som tok sånne bilder av barna sine.

Jeg har hatt juleavslutning med klassen min, elevene var så utrolig flinke. De synger så vakkert og viser tydelig at de trives med å synge. Jeg fikk en utrolig fin vase av alle sammen. Denne passer utrolig godt inn her hjemme. Planen er å sette en Amarylis i til jul så kan den stå og pynte opp.


På jobben har vi voksne hemmelig nissevenn. Dette går ut på at vi får en kollega som nissevenn, men ingen vet hvem de har som nissevenn. Vi skal gi hverandre nissegleder og nissestreker. Foreløpig har min nissevenn dekorert pulten min med paljetter, strøtt clementiner utover og pyntet opp med lyslenke. Jeg har også fått en utrolig søt boks med nissesjokolader og i går når jeg kom på jobb stod denne fine posen der. Oppi posen var det et juleblad, en svibel, sjokolade og en tyggis.


Dette er så gøy å være med på og er med på å gjøre en hektisk tid ekstra koselig. I dag er den store kakebakedagen og Frida og jeg skal bake sammen med Fridas besteveninne og mammaen hennes. Så skal morgendagen brukes sammen med gode veninner til å være kreative.

1 kommentar:

Lisbeth Bula sa...

Ååååå det ble jeg misunnelig på: nøtteknekkeren i julepyntet opera. En dag skal jeg det, selv om jeg ikke har små barn jeg kan ta med meg! I mellomtiden får jeg lese eventyret om nøtteknekkeren for klassen og spille musikken til på CD spilleren