lørdag 13. august 2011

Palma

En skyet dag tok vi oss en tur til Palma. Her var målet Disney butikken og Katedralen. På vei til Katedralen fant vi en fantastisk butikk som solgte småkaker, kjærligheter, sjokolade og karameller. Her var det godsaker fra gulv til tak og de hadde de mest fantastiske bokser å ha det i. Her er Frida inne i butikken, vi endte opp med å kjøpe en flott boks til meg som var full av kjærligheter til Frida også kjøpte vi noen karameller til mamma og pappa. Her er Frida i hagen til Katedralen og jeg benyttet anledningen til å få tatt et ordentlig nærbildet av henne. Hun har forandret seg i ansiktet og det er litt gøy å ha bildet av hvordan hun ser ut nå.


Inne i Katedralen var det mange altertavler fra foskjellige tidsepoker. Det var fantastiske arbeider og vi brukte mye tid på å se på disse. Katedralen var helt fantastisk å besøke. Det er daglige messer her og søndagene er den stengt for omvisning fordi det er messer hele dagen.Det var mange fantastiske glassmalerier her og dette var en av dem. Det laget et helt fantastisk fargespill når solen skinte på det.Her er litt fra en annen altertavle. Se så detaljrik det er og så flotte arbeider. Jag kan anbefale et besøk i denne Katedralen og skal vi tilbake til Mallorca så er mulighetene store for at vi drar en tur til hit.

Dette var litt fra Palma og ferien vår, nå skal jeg svinge meg rundt og vaske litt fingermerker på tak og vegger etter listingen. Så blir det storinnrykk her i dag av familien til den årlige sammenkomsten. Værgudene er ikke på vår side, men vi skal alikevel grille og kose oss masse.


Ingen kommentarer: