søndag 28. august 2011

Litt strikkeplagg til Liam og Cccccamomille sjal

Nå er det bare en stor jobb igjen så er sjalet ferdig. Jeg må strikke alle disse takkene rundt før sjalet kan vaskes og blokkes. Jeg gleder emg til det er ferdig. Jeg har kjøpt navnelapper til Liam så når jeg har laget noe til han så setter jeg i navnelapp med en gang. Det er fort at ting blir borte i barnehagen og man kan ikke forvente at ting er på plass hvis ikke det er navnet.


Jakken er stikket i garnet Fin fra Du store alpakka og oppskriften er fra en bok fra samme sted. Garnet er utrolig mykt å stikke med, men har litt lite elasitet i seg når du strikker med det.


Her er en ullbukse jeg har stikket i dobbelt alpakka garn fra Drops. Den er strikket i str 1 - 2 år og oppskriften er fra Strikk til nøstebarn boka.


Her ser dere eieren med de nye plaggene. Han skjønte nok ikke hvorfor han skulle ha det på seg, men protesterte ikke på at vi tok de på. Han ville bare ikke stå oppreist når vi skulle ta bildet. Håper at plaggene blir gode å ha til barnehage start og at "gullungen" ikke blir kald i vinter.Nå skal jeg strikke litt mer på sjalet sånn at jeg kommer litt nærmere mål. Så må jeg strikke noen runder på Marius genseren jeg holder på med. Planen er også at jeg skal strikke noen ullsokker til Liam og votter og lue. Så jeg blir ikke arbeidsledig med det første.

3 kommentarer:

Lisbeth Bula sa...

Jeg synes jeg kjenner de deilige plaggene i hendene! Heldige Liam. Sjalet gleder jeg meg til å se ferdig, altså! Blir nydelig!

Kine Veronica sa...

Liam er så heldig som har en så snill og flink mormor som deg!

Lille turbo gleder seg til å få mer hjemmestrikka (eller kanskje det er mammaen som gleder seg) hehe

gleder meg til å se genseren ferdig med de tøffe knappene du skal ha på!

Umulia sa...

Kjempefint sett!! Nå holder Liam seg god og varm:)