lørdag 22. januar 2011

Sokker under produksjon og te dilla.

Hverdagen har innhentet oss og det blir ikke så mye tid som ønsket til håndarbeid og blogg. Men en omgang her og en omgang der gir til slutt et resultat. Her er det sokker i Sterk garnet som er på pinnene. Mønstret i sokkene kommer ikke så godt fram for det er tofarget garn. Jeg strikker etter mønstret Kristin Helene fra sokke heftet Mauds hjerte. Jeg har strikket et annet par sokker i Strek også, men de ble tatt i bruk før jeg rakk og ta bildet. Skal få tatt bilde sånn at jeg kan vise frem de også. Jeg har vært på litt shopping i dag, og skulle på postkontoret å hente en pakke som var kommet fra Paris. Jeg gikk innom butikken i underetasjen for posten for ryktet sa at her solgte de Kusmi te. Jeg kom ut derifra med både te og denne posen her med nougat. Damen sa at den var veldig god, men jeg kjøpte den fordi den så fin ut og kunne passe i et lite glass til pynt. Men det gjenstår å se hvor lenge de er til pynt, for hvis de er gode så får de nok ben å gå på i huset her.

På min tur ut fant jeg ut at det var på tide med litt vår i stua, så da ble denne primulaen med hjem sammen med den fine sink potten. Likte godt kombinasjonen her og jeg tror at denne potta vil bli mye brukt fremover til forskjellige blomster. Jeg er nemlig ikke noe god til å holde liv i primula.
I pakken med te som jeg hentet på posten lå det med 3 poser med annen te. Disse har jeg ikke smakt før og jeg gleder meg til å prøve dem. For de som ikke har prøvd denne teen vil jeg si at dere har gått glipp av en stor smaksopplevelse.Den rosa og grå pakken med te var de som kom fra Paris, den andre kjøpte jeg i delikatessebutikken. Nå har jeg te for en stund og gleder meg til å nyte denne frmover.


Nå skal resten av ettermiddagen benyttes til oppgaveskriving før jeg tar lørdagskvelden sammen med familien. Da skal vi kose oss med Taco og hyggelig samvær.
2 kommentarer:

Hege sa...

Mmmm - masse deilig te du har kjøpt deg! Jeg tror jeg må kjøpe litt te i poseform, for jeg har lyst å ha med på jobb men det er litt knølete med sånn løs-te! Syns St.Petersburg er veldig god, men MÅ få tak i Sweet Love også da den hørtes så god ut!
Og den blomsterpotten var jo bare supersøt da!
Ønsker deg en vidunderlig helg videre!

gyldenkron sa...

Ser ut som en deilig bukett med te du har kjøpt deg. Lykke til med oppgaveskriving og sokkestrikk