søndag 22. august 2010

Det skjer mye selv i ferien

Sommerferien har kommet og gått, det er helt utrolig hvor fort 8 uker kan fly avsted. Men har man det hyggelig så går tiden fort. Vi har vært en tur på hytta for vi måtte på et møte om kraftutbyggingen som vil skje og som vil berøre eiendommen vår. Vi hadde en strålende dag med flott vær og Frida koste seg veldig. Dette er et paradis for både barn og voksne.
Den siste helgen av ferien giftet Kine og Morten seg, en fantastisk flott dag. Det er utrolig stort å gifte bort datteren sin. Det var en flott dag og brudeparet har brukt mye tid på å planlegge dagen sånn at den skulle bli perfekt. Solen strålte og Vielsen var utrolig flott. De giftet seg i Tanum kirke som er en kirke fra 1100 tallet. En liten intim kirke som ga en utrolig flott ramme for dagen. Har satt sammen litt bilder fra kirken her. Frida var brudepike sammen med den ene søsteren og broren til Kine som er er på farssiden. De var så flinke og utrolig nydelige.
Her er det bilder fra brudevalsen. Det er ikke den lengste brudevalsen jeg har sett for brudeparet hadde en overraskelse til alle gjestene. Etter 39 sekunder med vals gikk de over på fugledansen til stor jubel. Det var noen venner som hadde blitt innviet på forhånd og som hoppet fram på gulvet for å delta. Det var en utrolig morsom vri på brudevalsen.
Kaken var de Davina som hadde laget, den var utrolig flott. Brudparet på toppen er litt utradisjonelt. Bruden fisker brudgommen, nok en morsom vri som gjennspeiler brudeparets sans for humor. Det var en flott dag med mange store øyeblikk med flotte taler og sanger. Og sist, men ikke minst utrolig flotte gjester som var med å gjøre dagen minnerik for brudeparet.


Ingen kommentarer: