søndag 11. juli 2010

Mallorca

Da er vi hjemme igjen etter en deilig uke på Mallorca. Vi har kost oss med sol, bad og rolige dager. Har fått lest litt bøker og bare levd i nuet.
Her skriver Frida litt kort hjem til venner.

Det ble mye bading og Frida ble veldig flink til å svømme og hoppe i bassenget.
Når vi først var i Tapas landet måtte vi finne oss en tapas resturant sånn at vi fikk forsøkt oss på ekte Tapas. Det var helt fantastisk, men vi bestilte alt for mange retter så vi kunne fint klart oss med halvparten av maten. Vi fikk også noen nydelige rundstykker og et fat med en hvit og en svart ball på. Vi lurte veldig på hva de ballene var, men fant ut at det var nydelig oliven tapenade og en luftig ost med masse hvitløk i. Det smakte fortreffelig. Frida bestilte seg mini cheeseburgere, men fant ut at vår mat også var veldig god.

Stranden i Alcudia var helt fantastisk og Frida bodde i vannet. På ettermiddagen ble det ganske mye bølger så da valgte vi å gå tilbake til hotellet og være ved bassenget.


Det som var veldig bra med stranden var at det alltid var en liten bris der så det ble ikke trykkende varmt.Vi fikk også med oss fotballgalskapen som er i Spania. Vi opplevde at det ble jublet for den minste ting, jeg som ikke følger spesielt godt med i fotball var sikker på at det ble scoret masse mål. Men lærte meg fort at her ble det jublet for et frispark. Ondag var en stor dag i fotballens tegn for da var det semifinale, vi valgte denne å dra inn til byen på kvelden. Der var det liv, mange av bilene, takxiene og bussene var pyntet i Spanske farger. Når Spania vant semifinalen ble det liv i gatene og rundt i resturanter. Lykken var fullkommen for alle Spanjoler. Dette var virkelig en stor opplevelse selv for meg som ikke følger med på fotball. Det var nesten så vi angret på at vi ikke skulle være det søndagen også så vi kunne få med oss finaledagen.
4 kommentarer:

Nina sa...

Høres ut som dere har hatt en fin Spania-ferie:o) Fine bilder og det så jammen godt ut med tapas:o)

Torunn sa...

Høyres ut som de har hatt ein fin ferie med god tapas. Flotte bilder!

Vibeke sa...

Ja her har dere hatt en kos ferie sammen :O) Gleder meg til å høre mer.....

Lindas blogg sa...

Så masse fine bilder, og Tapasen såg kjempegod ut! :o)
Ha en fortsatt fin sommer!