søndag 26. september 2010

Litt strikk til en ny verdensborger

Her blir det ikke gjort så mye om dagen for den siste uka har blitt tilbragt i sengen med bronkitt. Men litt småtteri har jeg fått gjort. Her har jeg en djevellue på pinnene som skal passe til en brun fleecedress fra nøstebarn. Brunfargen er møreker i virkligheten. Denne lue er strikket i inka alpakka og babyull fra Dale. Her er nøstebarn teppet som jeg har strikket. Det tar litt tid og er ikke veldig utfordrende å strikke. Men det er et teppe som blir godt å bruke og som varmer godt. Teppe er strikket i totråds merino fra nøstebarn.
Her er en ferdig lue og sokker, disse er strikket i Dale babyull. Dette er småplagg som blir fort ferdige og som er grei tv strikk.

Her ser dere hva jeg koser meg med denne søndagsmorgningen. Det er helt stille i huset for læregutten er på hyttetur, ikke det at det er så mye bråk med han en søndagsmorgen for da pleier han å sove. Snuppa er på skøytetrening med pappan sin så her er det bare meg enda.


Senere i dag skal snuppa i pysjamas bursdag og jeg skal skrive skoleoppgave og jobbe litt. Jeg henger litt etter med forbredelsene etter at jeg har vært syk en hel uke, så da er det bare å henge i stroppen i dag. Håper alle får en fin søndag.Ingen kommentarer: