søndag 6. juni 2010

København

Denne helgen har Tingelingene vært i København. Vi har hatt en fantastisk tur. Vi hadde egentlig planlagt at vi skulle på hyttetur, men så fant vi ut at vi skulle være litt spontane. Så vi ringte DFDS og sjekket om det var noe ledig dagen etter. Det var det og da var det bare å finne fram strikketøyet og pakke det nødvendigste.

Det vi ikke viste var at det var Danmarks Grunnlovsdag 5 juni, så de fleste butikkene var stengt. Det var alikevel noen få butikker som var åpne, og det var liv og røre på Strøget. Vi fant til og med en kjent figur fra Star Wars. Her er Davina foreviget sammen med han.
Her har vi satt oss ned for en liten kaffepause, veldig deilig vær og strikketøyet ble funnet fra. Vi kan ikke dra på tur uten strikketøy, vi er tross alt en syklubb.

Her er de fire som ble med på Tingeling turen denne gangen. Vi er 6 stk som møtes fast, men ikke alle fikk det til denne gangen.Han mannen her var ganske ufin altså, han sprutet vann på de som gikk forbi. Men han var utrolig fasinerende i bevegelsene sine.Vi har hatt en fantastisk fin tur og været har vært supert hele tiden. Det har vært god mat, latter og shopping, noen shoppet litt mer enn andre.2 kommentarer:

sol sa...

København er en av favorittbyene mine. Synd det var mye som var steng, men det ser jo ut som dere hadde en flott tur likevel.

Vibeke sa...

-skal si Tingelingene koset seg på tur :O)