søndag 28. februar 2010

Vinterferie og ferdige luer

Jeg syntes de Svenske OL luene er så fine, jeg spurte læregutten om han likte dem. Det gjorde han og jeg dro for å kjøpe garn. Nå var det aldri meningen å hekle disse i svenske farger. Det var mange i garnbutikken som var ute for å kjøpe garn til denne lua. Den grønne og blå er til læregutten. Den lilla er til Kine, som også ville ha lue. De er raske å hekle, og fin tv hekling.
Vi har hatt vinterferie denne uka, og jeg har brukt tiden til å slappe av, men litt shopping har det også blitt. Var på mamut salget og fylte opp med litt bøker og lydbøker. Jeg har lest "La meg synge deg stille sanger" allerede og den boka er nydelig. Nå skal jeg lest "Odel".
I går var jeg innom Traktøren og fikk endelig tak i disse skålene i hvitt. De har de i andre farger også, men jeg ønsket med hvitt. Jeg har vært innom flere ganger og da har de hvite vært utsolgt, men nå endelig hadde de dem inne.

I dag er det vinterferiens siste dag. Vi skal feire bursdagen til Mamma i dag, hun har egentlig ikke bursdag i år, for hun er skuddårsbarn, men vi kan jo ikke bare feire hvert 4 år heller.
Snuppa har også hatt bursdag i vinterferien, hun ble 8 år på onsdag, det ble en enkel feiring med lunch besøk, det ordentlige selskapet kommer litt senere for det er mange som er på vinterferie.


9 kommentarer:

Nina sa...

Høres ut som du har hatt en fin vinterferie:o) Flotte luer! Og "La meg synge deg stille sanger" er en av mine favoritt-bøker.

maje76 sa...

De er så herlige de skålene:-)
Men det bestemorteppet du har i bakgrunnen var skikkelig vakkert.Hvilket garn og oppskrift har du brukt til det?

Anonym sa...

Tøffe luer - herlig bestemorteppe =)

KRØLLEMIKKEL sa...

Flotte luer!

Myrtle sa...

Duse fine farger på luene dine!

lenaF sa...

Härliga mössor!

Hanne sa...

Flotte luer du har laget!! Også høres det ut som om du har hatt en flott vinterferie!

Maren sa...

Sååå flotte luer! Jeg lurer også på hvilket garn og oppskrift du har brukt!

Ha en fin kveld!
Klem fra Maren :]

susan`s side sa...

Så flink du har vært. En av tingene jeg skulle ønske jeg kunne er å strikke og sy men dessverre er bortimot verdens dårligste til håndarbeid