lørdag 20. februar 2010

Snø og ferdige sokker

Her snør det tett i dag, så da blir det snømåking i dag også. Det har kommet masse snø de siste dagene. Fordelen med denne snøen er at den er så lett. Jeg har forsøkt å få med hvor tett det snør, men ikke lett å få det ordentlig fram på bildet.
Jeg har fått ferdig sokkene til læregutten. Jeg har strikket Motorsykkelmannens pensokker til han. Jeg så bildet av disse i en blogg og man kunne få mønstret av den flinke damen som hadde laget mønstret. Jeg fikk mønstret og begynte å strikke, morsomme og enkle sokker å strikke.
Sokkene så jeg i denne bloggen: www.bittami.blogspot.com Tusen takk for mønstret. Disse sokkene skal jeg strikke flere av.

Sokkene er strikket på pinne nr 3 i garnet Sterk fra Du store Alpakka. Et kjempe deilig garn å strikke med. De ble tykkere enn i oppskriften for der er sokkene strikket i Wollmeise. Det skal jeg gjøre neste gang jeg strikker disse sokkene også. Læregutten er veldig fornøyd og sier det er de mykeste og deiligste sokkene han har hatt noen gang.

Her har vi fått vinterferie. Eller jeg skal på jobb på mandag å få gjort litt sånn forefalent som jeg ikke rakk i går. Så må jeg få skrevet en oppgave til studie mitt, men resten av ferien er viet koselige dager med mye strikking og OL titting på tv. Vi må sikkert finne på litt annet også, det blir kjedelig for en liten jente med en mor som bare strikker og ser på tv. Mannen skal jobbe på kvelden denne uka så jeg får noen veldig stille kvelder med mye strikking.

5 kommentarer:

sol sa...

Her har vi også fått masse snø, må innrømme at jeg synes det holder nå.

Ha en fin helg!

Maren sa...

Så flotte sokker du har stirkket! Virkelig fine :)

HobbyMegHer sa...

Så gode sokkene så ut! Fine!

Ja, her snør det også... :)

Bitt@mi sa...

Kjempefine sokker til mannen din - og så fint at han ble fornøyd. Sterk er et veldig godt garn å strikke av, og rykter sier at det er slitesterkt. Så jeg håper de varer lenge:-)
Fortsatt god helg!

aase sa...

Snø snø snø, jeg er lei nå altså!! Deilig innendørs. Nå har vi måket taket på halve huset!!! De mest skrå det får være...jeg tør ikke.

De kronene er kjøpt på Jotex?? Postordregreier, fått de av mamma, to i sett. Ikke dyre tror jeg....får jeg fikk mye annet også nemlig..hihihi