søndag 30. august 2009

Dagene flyr

Dagene bare flyr avgårde, hvor blir de av? Akurat nå er jeg overbevist om at det ikke er 7 dager i en uke. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre som jeg ikke rekker, men det kommer vel roligre tider etter hvert. Jeg har kjøpt inn pappmaler og rosestoffer så her skal det bli lappeteppet, jeg gleder meg til å begynne på det. Men før jeg starter skal jeg gjøre ferdig et teppe i bestemorruter. Det mangler 21 lapper så er det ferdig så det er et overkommelig mål. Jeg skal også strikke ferdig noen sokker i Wolmeise garn. Det er et fantastisk garn å strikke i. Jeg må få tak i mer av det garnet. Men jeg kommer meg aldri inn i nettbutikken til riktig tid til å kunne sikre meg litt mer av det fantastiske garnet. Er det noen som har litt for mye av det så bare si fra jeg kjøper gjerne litt.


I dag må jeg være litt husmor i tillegg til litt små jobbing. Her må det vaskes klær, jeg syntes ikke jeg gjør noe annet enn å vaske, henge opp og brette klær det blir aldri tomt.

Jeg må få unna litt strykeklær også, det ligger et helt fjell her av strykeklær. Jeg får finne noe fin musikk på radion som kan holde meg med selskap mens jeg holder på.
Ellers skal jeg se sesongens første hockey kamp i dag, læregutten skal spille treningskamp og jeg gleder meg til å se på dem.


2 kommentarer:

uniktliv sa...

Noen dager siden jeg var her sist.. å ja dagene flyr jammen meg alt for fort.. snart jul jo..

Så var de veldig søte disse bildene du hadde på Husmor innlegget **fnis** en er vel mere eller mindre Administrene Husmor Direktør hele livet etter man får barn i allefall :)

God Helg

Umulia sa...

Hei.
Koselig blogg du har:)
Hverdagskjolen fra Nøstebarn, som jeg har strikket til Snuppelure, går bare til str 4 år desverre:/