søndag 4. oktober 2009

StrikkeLise og nye sokker

Vi har hatt høstferie denne uka. Det har blitt gjort litt håndarbeid og blitt lest litt pensum. Snuppa fikk seg strikke Lise, det falt i smak og lykken var stor når hun fikk lov å kjøpe seg et garnøste til dette.


Her er hun igang og veldig konsentrert. Det var litt startproblemer, for det er fort gjort å miste maskene så mor måtte hjelpe litt innimellom. Men det går bedre og bedre.
Her er de nye sokkene mine, de er stillet i Woolmeise garn. Det er så mange som har vært begeistret for det garnet og endelig klarte jeg å få meg en hespe. Det er sant at garnet er helt fantastisk. Jeg må få tak i mer for jeg ønsker meg flere sokker i dette luksus garnet. Men garnet blir stort sett lagt ut når jeg er i undervisning så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få tak i mer.

Oppskriften til sokkene fant jeg på nett, men jeg finner ikke igjen siden. Uansett så vil jeg takke den som har laget mønstret, for det var enkelt å memorere og morsomt å strikke.
Nå må jeg snart bestemme meg for hva vi skal ha til middag her, det er bare snuppa og meg hjemme for læregutten er hundevakt hos søsteren sin og Sambo er i Helsinki på kurs frem til torsdag.


2 kommentarer:

Vibeke sa...

Hei! Så flink mor og datter er da :O) Selv kan jeg ikke skryte av at mine sokker er ferdig, men det kommer s.n.a.r.t.
Ha en god uke :O)

Katrine sa...

Flotte sokker! Og så flink som jenta di er da!