torsdag 16. juli 2009

Sommerferie

Da er vi tilbake etter to uker på Mallorca. Det har vært varmt og til tider veldig varmt, men man har ikke lov til å klage på varmen. Vi har hatt to fine uker med mye tid ved bassenget med å bade eller å ligge å lese bok.

Her er vi på vei til byen i en åpen buss så man virkelig sett litt av landskapet rundt seg. Denne lille byen paserte vi på vei til byen.
Er det ikke idylliske og fint. Det var fine hvite hus overalt og man fikk nesten litt Kardemomme by følelse.
En flott strand ikke langt fra hotellet vi bodde. Her var det mulig å leie solsenger hvis man var tidlig ute. Stranda som var ved hotellet var ikke like fin som denne. Det gikk et lite tog som man kunne kjøre til denne standa, men det tok vistnok bare 10 minutter på å gå dit. Vi prøvde ikke å gå dit.


Frida måtte få seg sydenfletter. Disse tok vi en av de første dagene og det fant vi ut at ikke var så veldig lurt for hun ble veldig solbrent i hodet. Hun måtte bade med tørkle de neste dagene, etterhvert fant vi ut at vi tok ut flettene. Hun ville ikke ha nye fletter før vi reiste hjem.

Alt i alt har vi hatt en flott ferie, vi var noen turer i byen og fikk sett litt og shoppet litt, men vi shoppet ikke mye. Frida fikk seg flamenco kjole og sko og var veldig fornøyd. Bilde av dette ligger på en annem maskin så jeg får lage et nytt innlegg om dette senere med bilder.


1 kommentar:

Lula sa...

Flotte bilder! Jeg var i Mallorca i 2003 og husker ennå hvor flott det var der. Deilig med stabilt varmt vær...det er ikke ofte her i Norge gitt!

Drømmer meg litt tilbake nå *lol*

Fortsatt god sommer.)