søndag 31. august 2008

Stortreff i går
Igår var jeg på stortreff på Grorud sammen med mange andre. Så gøy, jeg fikk laget litt og shoppet litt. Her er to av LO'ene jeg laget på treffet. Formatet er 8*8. Det er første gangen jeg forsøker dette formatet, det var et greit format å jobbe med.
Å være så mange på treff var en opplevelse, jeg har bare vært på mindre treff før. Håper det blir arrangert flere stortreff for dette ga mersmak.
Vi hadde hyggelig selskap av Nabon og Mi@ og litt lengre opp på bordet satt Kirsten 72 og Sassi.
I dag har jeg gjort minst mulig, var noe redusert når jeg våknet i dag. Men hodet er fortsatt fult av scrappe ideer så håper jeg får mulighet til litt scrapping i uka som kommer. Jeg fikk laget en 12*12 lo og et kort også, men det får jeg legge ut i et nytt innlegg senere.
Fikk kjøpt meg noen stempler og sånne pro marker tusjer så her fargelegges det stempler over en lav sko. Fint å sitte med foran tv, men jeg må ha fler farger holder ikke med de jeg fikk meg i går.
Det var så mage kortlagere der som lagde fantastiske kort, det var noen som laget er kort som var 5 kantet, med noe bretting, skulle ønske noen hadde en mal og beskrivelse til det kortet for det var utrolig lekkert. Fikk masse ideer til nye kort jeg kan lage så det er godt at der er høst og mange kvelder til puslerier.

1 kommentar:

Lindas blogg sa...

Nydelige LOer!:o)

Jeg skal til Oslo til helga faktisk, en venninne skal ha stort 30 års party. Surfeparty, og jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal ha på meg.

Vet ikke om det blir tid til å møtes da, har så mye annet jeg må få gjort. Men kanskje neste gang.;o)

Ha en fin uke!:o)