mandag 28. juli 2008

Varme dager
Vi har varme dager og har derfor gått til anskaffelse av et stort badebaseng i hagen. Dette falt i smak hos Frida og hun koser seg masse der. Kine og Morten var her på middag og da måtte Kine prøve basenget. Det ble en liten vannkrig med de som ikke badet, de brukte nemlig vannslangen og spylte de som var i basenget.


Ellers er det late dager, det er ikke så mye vi orker i denne varmen, men vi har hatt noen flotte dager på stranda. I morgen er planen også en strandtur.


I dag har vi vært og kjøpt skolesekk til Frida og bokbind. Tenk at hun om bare noen uker er skolejente. Mamman syntes det er litt trist at hun har blitt så stor, men Frida selv syntes ikke dagene kan gå fort nok. Hun er også veldig fornøyd med at hun har fått sin første løse tann og lurer fælt på når tannfeen har bestemt at den skal dette ut.


Scrapping har det blitt lite av, men har laget fler sider i art journalen, men har ikke fått tatt bilde av dem enda.


3 kommentarer:

Vibeke sa...

Åh så DEILIG det ser ut Frida :O) Når vi kommer hjem fra ferie , ja da kommer vi på bade besøk assa. Elise gleder seg stort til skolestart også....vi skal kjøpe en sekk her i Bodø kansje. Penal får hun av Bestefar og Tove, men hysj... det er overraskelse :O)

mi@ sa...

Tenker Frida synes det er deilig med basseng, ja.
Jeg har ferie fra mandag av *juhu*
(håper det blir dårlig vær, så jeg kan scrappe..hehe)

Du får ta deg en tur, veit du!

klem

a home far away sa...

Härliga sommardagar och härliga sommarminnen:_

Fortsätt njut av sommaren

//gunilla i Singapore