søndag 14. oktober 2012

Nye prosjekter på gang

Å ha høstferie i nærheten av Husfliden pleier å resultere i garnkjøp og denne ganger var ikke annerledes enn de andre. Jeg har beige sofa og tenkte at jeg måtte friske litt opp i denne. Derfor ble det kjøpt inn litt Finull i friske farger. Her ser dere første lappen ferdig, jeg har heklet noen flere og satser på en litt stor pute til sofaen. Fra før har jeg strikket en beige pute med brunt hjerte.
 Finull har så mange flott farger og det var ikke enkelt å bestemme seg, men tilslutt gikk det. Jeg hadde et ønske om at fargene jeg valgte skulle gi meg litt energi, noe disse fargene gjorde.
Det er stadig noen nye prosjekter jeg har lyst til å begynne på, men jeg har bestemt meg for at jeg skal gjøre ferdig endel nå før det kommer noe nytt på pinnene.
Jeg holder også på å sy Askers herrebunad så jeg har nok å drive med. Det er veldig gøy å sy bunad og de andre damene jeg går på kurs med er så koselige. De fleste syr til sønnene sine, vi er bare to som syr til mannen vår. Nå er bunaden snart klar til første prøving, jeg gleder meg til å se resultatet.
 
Her skal vi feire litt i dag, mannen har bursdag så vi skal bake eplekake etter bursdagsbarnets ønske. Ha en fin søndag alle sammen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gleder meg til å se ferdig pute :)
Skikkelige glad farger!!
Lykke til!

Klem Vibeke/nonoel