onsdag 21. mars 2012

Litt kreativ produksjon innimellom

Her går mye av tiden med til å trene for å finne overskudd. Nå trener jeg ikke bare styrke, men har begynt med litt spinning også. Deilig og vondt på samme tid å trene, men det gjør mest godt. Når jeg ikke trener så blir det litt oppgaveskriving, jeg kjenner at det skal bli deilig når jeg kan levere inn eksamensmappa. Da skal jeg ta meg en pause fra studier for en tid. Ellers så strikkes det litt. Jeg har begynt på en monsterbukse til Liam, han må jo ikke fryse til vinteren, så da var det bare å sette igang.

Jeg har startet på et par sokker i Wollmeise, jeg er ikke så glad i så mye fargeskrift i garn, men til helt enkle sokker går det vel greit. Sønnen er glad uansett hvordan sokkene ser ut så lenge de er i ull og er strikket av mamma. Det er ikke noen vits å strikke avanserte mønster når det er så mye farger i garnet for da blir mønstret borte.
Her går det sakte men sikkert framover og jeg skal få lov til å jobbe litt etter påske. Jeg skal begynne veldig forsiktig med 20% og se hvordan det går. Jeg har vært innom på jobb noen ganger og det er så hyggelig å møte alle de flotte kollegaene og elevene. Jeg kjenner at det føles riktig når jeg er i klasserommet. Jeg gleder meg til å starte litt igjen, men jeg har lovet legen at jeg skal sette grenser og ikke trappe opp for fort. Jeg tror det er lurt å høre på hva legen sier.

1 kommentar:

Lisbeth Bula sa...

Det MÅ du høre på, Bente! Kjempeviktig. Nå har også jeg fått meg en hespe wollmeise, men ikke nøstet det opp engang enda. Spent siden alle skryter så av det.
Kos deg i påsken. Husk: slepe-giret
:-)