søndag 27. februar 2011

Ny lue

Jeg har kastet meg på bølgen av luestrikkere som vil ha lue med pelsdusk. Jeg så en mor i klassen min som hadde denne lua og syntes den var så fin. Hun hadde kjøpt sin, men jeg tenkte at dette kan da ikke være så vanskelig. Så i går kjøpte jeg garn og dusk hos Rett & Vrang på Sandvika Storsenter. Snuppa hjalp meg å være modell for lua og dette resulterte i at hun også vil ha en sånn lue.
Jeg har bestilt to dusker til og disse får jeg nå en av de nærmeste dagene. Så nå skal det strikkes luer.

Lua er stikket i Drops ekstra fine merino og det er lagt opp 84 masker og srikket 2 rett og 2 vrang. Det ligger oppskrift til denne på nett.
Lua er veldig myk og god og jeg gleder meg til å ha den på meg på uteskole til tirsdag. Nå er det tilbake til hverdagen igjen og slutt på vinterferien for oss. Denne uka har gått kjempefort. Det har vært barnedåp og vi har vært på hytta den tur. Der var vi å besøkte Lisbeth som bor i Rjukan og fikk servert veldig god lunch og fikk skravlet masse. Dette skal vi gjenta ved en senere anledning. I går tok vi oss en tur til Oslo for å få med oss medaljesermonien på universitetsplassen. Det var masse folk og veldig god stemmning. Det ble sunget Ja vi elsker så det hørtes godt, en fantastisk opplevelse. Før medaljesermonien var vi på Hard Rock cafe og spiste middag.


3 kommentarer:

maje76 sa...

Nydelig lue du har strikket. Utrolig hva en dusk kan gjøre med en helt plain rett vrang lue.
Jentungen her har bestilt en som er rett vrang vrangbord, rettstrikk, men med en flettet som går oppover. Lurer på hvor hun har sett den!

susan`s side sa...

Så flink du er, skulle ønske jeg kunne strikke også.
Ang vår SFO så har de faktisk en klasse for multi-funksjonshemmende barn på Jacob sin skole. Disse barna går på en måte i 2 klasser, en del av tiden er de sammen med vanlig 2.klasse og har med sin assistent mens den meste av tiden er de sammen med andre funksjonshemmede i M-klassen. Når Jacob er på tur med skolen, ofte i SFO området er disse ungene som sitter i rullestol og også har andre diagnoser med. Det er lagd en bred sti opp dit så det går ann å komme frem med rullestoler.

Vibeke sa...

wow så flott lue... den passer til genseren min som skal være bruke klar til Påsken 2011..... kan jeg spørre om pris på dusken? vi så på noen i Fagernes. de kostet over 200kr.... så vi slo fra oss den lua!! så gøy at du har strikket en da...for vi hadde samme tanke Ann Eirin og jeg!