søndag 20. desember 2009

Pakkelapper og 50 års kort

Nå er det bare 4 dager til julaften og jeg er langt fra ferdig. Har siste arbeidsdag i morgen og skal gi noen søte kolegaer en liten oppmerksomhet derfor laget jeg disse pakkelappene i full fart nå i kveld.
I går var vi i 50 års lag hos Svigerinnen min, jeg laget dette kortet til henne. Et veldig morsomt kort å lage.


Kortet ble tatt godt i mot hos jubilanten. Vi hadde en flott fest og var ikke hjemme før kl 0330 i natt.
Vi skulle vært på Putti Plutti Pot i dag, men snuppa er på sin 5 pencilin kur og formen var ikke bra i dag. Nå har hun vært syk av og på i 5 uker. Vi krysser fingrene for at den nye medisinen nå tar knekker på bakteriene.
Nå ser jeg fram til juleferie og rolige morgninger med det siste juleforbredelsene. Vi har enda ikke kjøpt juletre så det må vi få gjort i morgen. Det er fortsatt noen gaver igjen å kjøpe og noen kaker å bake, men det begynner å nærme seg at vi kan si oss ferdige. Pynting blir det ikke før lille julaften, men da skal freden senke seg i huset og vi skal nyte julen i fulle drag med hyggelige sammvær med familie og venner.3 kommentarer:

. sa...

Så fine kort du har laget:-)Nå skal jeg vaske ned huset og få den klar til julaften. Fra og med i ettermiddag så er vi uten barn og da er det greit å få bort alle lekene og tegnesakene;o) Ha en fortsatt god dag!

Klem Davina

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.