torsdag 31. desember 2009

Julefeiring

Her har det ært julefeiring og juleselskaper hele jula. Det har vært hyggelig samvær med familie og venner og dagene har gått utrolig fort. Her ser dere snuppa som får gave av nissen. Når vi kom hjem til oss selv så sier hun til meg at det var Ola som var nissen. Jeg spør henne hvorfor hun trodde det, hun svarer at nissen lukter helt som Ola og hadde helt lik nese. Det er ikke lett å kamuflere en kjent person som storebror som nisse. Neste år må vi nok finne en nisse som hun ikke kjenner.
Her ser dere årets nisse. Kanskje ikke så rart at snuppa kjente han igjen.
Her er den julepyntede peisen. Den har vært god å fyre i disse juledagene. Hjertet som henger på peisen har jeg fått av Vibeke i adventskalenderen. Hun har sydd det selv. Jeg ble veldig glad for det.

Vi fikk masse fine julegaver også. Jeg fikk ekstern blits til speilrefleksen av sambo og av snuppa fikk jeg en nydelig charm til Tomas Sabo armebåndet mitt. Hun hadde insistert på at jeg måtte f Tingeling fordi syklubben jeg er med i heter det. Jeg fikk også en nydelig tunika i hvitt, flott kjede, et stort hvitt linhjerte, skjerf i kaninpels, og teskrin med masse te oppi. Sammen fikk vi lysestaker, lys og kokebøker.

2 kommentarer:

Nina sa...

Koselige julebilder :o)
Godt nytt år til deg og dine:o)

susan`s side sa...

Så fint med gilander rundt peisen din. Jacob trodde at det var noen som hadde kledd seg ut i år når nissen kom, men han trodde fortsatt på nissen ellers fikk han jo ingen pakker i følge ham selv.

Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!