tirsdag 25. november 2008
Da har eg blitt et år eldre og dagen startet tidlig med pakke fra snuppa og pappa'n. Jeg har lenge ønsket meg et lite kompakt kamera som er lett å ta med på tur som et suplement til speilrefleksen. I dag fikk jeg det et lite lekkert kamera som jeg gleder meg til å utforske. Måtte jo teste det litt ut så jeg fotograferte kakene jeg bakte på bakeriet på Holmensentret i dag og et bilde tatt av snuppa. Ser at lyset ikke er det beste fordi jeg faktisk stod å fotograferte med sola rett inn vinduet som hun satt under.
Ellers har det vært en ganske rolig dag, hadde medarbeider samtale med sjefen også avspaserte jeg resten av dagen. Veldig deilig å ha tid til litt andre ting en jobb. Fikk vært å kjøpt grå genser og en hårbøyle til snuppa som skal være mus i julestykket på skolen. Så nå gjenstår det å se om jeg klarer å feste noen grå ører på hårbøylen. Kostymet skal være ferdig til fredag.

1 kommentar:

Nunne sa...

Først av alt, noen minutter for sent: GRATULERER... får si...på etterskudd.Og med nytt kamera!
Rakk ikke inn her før dagen hadde ebba ut og datoen forandra seg... Artig at du har dag den 25. du også ... Anna Lisa har dag, og idag har vi feira her i huset også. En venn av oss som bor her og ikke har familie, fyllte 39 idag, så jeg laga kake og lunch med masse godt pålegg og gjorde stor stas på han ve då be noen venner til enkel lunch kl 11. Hadde et barnebarn på 3 år som "hjalp" meg å bake idag tidlig, så det var var hyggelig for mange ...

Men du! Bor du i Asker? Ikke mange dagen nemlig, sia jeg var inne på Holmensenteret? Var på Hvalstad i en barnedåp... i Holmen kirke.
Kjempetilfeldig at jeg oppdaga dette.. jeg er ikke kjent på østlandet og har ikke vært i Asker før heller.....
Nå skal jeg sove...håper du også sover...