fredag 6. november 2009

Nye sokker og brev til julenissen

Her har vi hatt en syk snuppe den siste uka. Hun har hatt feber og hoste, men har i perioder vært ganske rastløs. Da gelder det å finne på noe. En av dagene bestemte hun seg for å skrive ønskeliste til Julenissen så her ligger brevet ferdig til sending.

Læregutten ønsket seg noen nye sokker så da fant mor fram litt garn og begynte. Sokkene er strikket i Pt5 og ble deilige og myke. Motakeren ble veldig fornøyd og tok de på seg med en gang.


Vi har gått til innkjøp av litt nytt ulltøy til snuppa. Det måtte jo bare bli ullen fra Janus. Hun var litt skeptisk til å begynne med, men etter å ha prøvd det så var det godkjent.


Vi måtte også bare kjøpe Victoria luen fra Jul i Svingen. Den er utrolig myk og god og selv om snuppa har vært syk så har luen vært mye på. Nå gleder hun seg til hun kan begynne å bruke den hver dag.


Faren når man er hjemme med sykt barn er at man får tid til å handle i nettbutikker. Jeg har bestilt meg Arwetta sokkegarn fra 123 knit. Likte så godt fargene så her skal det strikkes sokker. Har alt begynt på et par i det røde garnet, om det blir en julegave eller jeg beholder dem selv har jeg ikke bestemt enda. Det er flere som har ymtet frampå at de godt kunne tenke seg like sokker som de orange jeg strikket. Så derfor bruker jeg samme oppskrift til de røde sokkene.

Se de lekre fargene!
Her er det en stille og rolig helg. Sambo skal på reunion med ungdomskolen i kveld så snuppa og jeg skal være alene hjemme. Læregutten er på julebord med jobben og har klart å legge igjen mobilen sin. Da håper jeg alle får en strålende helg selv om været her er grått og trist. Det er jo ypperlig til inneaktiviteter.
4 kommentarer:

Vibeke sa...

Så heldig barn du har da :O)
Takker og bukker for speed shoppingen i dag... haha ...

Ønsker meg sokker jeg også --hint hint...

Vibeke sa...

hei igjen... har egen hespetre hjemme jeg !! RONNY heter han :O) han blir sikkert veldig fornøyd når han ser de to han skal lage nøste av, for han vet det er HANS OPPGAVE her i livet !!!

Anonym sa...

Så spennende med brev til julenissen da:) Får håpe hun får det hun ønsker seg da:)
Fin blogg du har forresten!

susan`s side sa...

Takk for info om Jesolo, nå gleder vi oss ennå mer. Har du absolutt must som vi må se, en spennende by i nærheten eller noe sånt. Har planer om å leie bil.
Det fantes enormt mange slike campingplasser/resort langs hele kysten så jeg, virker helt topp.