torsdag 19. mars 2009

Litt shopping

Jeg har virkelig fått handlet meg litt småtteri de siste dagene. Disse knappene måtte jeg bare ha enda de ikke er tiltenkt noe spesielt prosjekt. Men jeg finner sikkert noe jeg kan bruke dem til.

Denne vesken fant jeg i en blogg. Er den ikke fin? Denne gleder jeg meg til å ta i bruk.


Da har jeg funnet meg en flott nettbutikk som selger garn. Jeg bestilte dette på mandag og i dag lå det i postkassen. Garnet er utrolig deilig å mykt å jeg gleder meg til å begynne å strikke av det. Lammeullen tror jeg skal bli sjal hva jeg skal lage av alpakkaen er usikkert, men noe finner jeg sikkert på.

Nå er det snart scrappemesse, det gleder jeg meg til. Messe først med shopping så blir det scrappetreff etterpå. Kan det bli bedre med en hel dag til bare hobby. Får gjøre all jobb unna så jeg kan ta livet litt rolig på søndag. Man er alltid litt redusert dagen etter et scrappetreff.5 kommentarer:

Hege sa...

Flotte knapper du har kjøpt. Jeg var innom en butikk på Bærums Verk, Lappemakeriet... Og der hadde de også knapper fra Snella&Petronella, og jeg MÅTTE bare kjøpe en med flower-power-motiv! Hun hadde bare en igje. Men hva jeg skal bruke den til, ja det vet jeg ikke enda *fnis*

Hege sa...

Hvilken blogg kjøpte du veska fra forresten?

Anonym sa...

Hei,
Tusen takk for hilsen på Bloggen min, hyggelig når nye for meg legger igjen et spor etter seg slik at jeg også kan komme på besøk!
Den vesken var helt skjønn og helt i min gate, jeg kjenner igjen logoen, men husker ikke hvem som lager sånn, kan jeg få spørre hvem? Den var helt i min gate! Fikk så lyst på en slik :-)

Ha en fin torsdagskveld!

Klem Ann-Christin

Davina sa...

Knappene er skikkelige fine, jeg må finne nok finne en ny prosjekt der jeg kan kjøpe meg disse flotte knappene;-)

Jeg måååå få ta på garnet du kjøpte, uff nei jeg kan ikke det ellers så kommer jeg til å gå amokk ;-)

Ha en fortsatt god kveld :-)

Vibeke sa...

Hei !!!
Det må jeg si... søte knapper, og deilig garn da :O)
Kos deg med ny innkjøpet...
PS! gleder meg til i morgen jeg også :O)