fredag 11. januar 2008

Da var hverdagen her igjen!


Nå var hverdagen her og alt går i rasende fart. Dette blir et hektisk halvår med eksamner, bachlor oppgave og prosjekt oppgave. Men jeg kommer nok gjennom dette også.


Har vært en tur på Hamar på samling og fått faglig innput, det var hektisk, men nyttig. Dette halvåret har vi matte så da var det noen nye bøker jeg måtte kjøpe inn.


Ellers hadde vi en flott julefeiring, men det skjedde noe hele tiden. Det var så mange vi skulle rekke over å være sosiale med så det ble ikke mye tid til avslapning, men hyggelig var det.


Ellers så har jeg veldig lyst til å få scrappet, men får dårlig sammvittighet når jeg setter meg ned fordi jeg vet det er så mye annet jeg burde ha gjort. Har tenkt til å bevilge meg en kveld i helgen hvor jeg bare koser meg med scrapping. Må ha litt kos og ikke bare plikter.
Ellers så er Frida i kjolemodus om dagen, helst ville hun ha gått i prinsesse kjole i barnehagen hver dag. Jeg klarer å få henne til å velge litt mindre glamorøse kjoler til hverdags, men hjemme er det Askepott kjolen og Barbie kjolen som gjelder.
Ha en flott helg alle sammen, vi håper å få ryddet ut jula i helgen og kanskje en tur på skøytebanen.

Ingen kommentarer: