fredag 28. november 2008

Dagens smil



Her er det hektiske dager, syntes døgnet har litt for få timer når man skal rekke å sove nok også.


I dag stod jeg å laget middag da snuppa kom inn på kjøkkenet og lurte på hva vi skulle ha til middag. Jeg svarer at vi skal ha biffgryte og potetstappe. Snuppa ser på meg med et forferdet utrykk og lurer på om hun liker "giftgryte" Så ikke vet jeg om hun tror at jeg driver å forgifter dem eller om jeg skal ta hintet og skjønne at hun ikke er begeistret for matlagingen min.

I morgen er det scrappetreff og jeg gleder meg. Planen er å lage noen kort og gaveposer. Så gjenstår det å se om jeg klarer å holde meg til planen.

tirsdag 25. november 2008




Da har eg blitt et år eldre og dagen startet tidlig med pakke fra snuppa og pappa'n. Jeg har lenge ønsket meg et lite kompakt kamera som er lett å ta med på tur som et suplement til speilrefleksen. I dag fikk jeg det et lite lekkert kamera som jeg gleder meg til å utforske. Måtte jo teste det litt ut så jeg fotograferte kakene jeg bakte på bakeriet på Holmensentret i dag og et bilde tatt av snuppa. Ser at lyset ikke er det beste fordi jeg faktisk stod å fotograferte med sola rett inn vinduet som hun satt under.
Ellers har det vært en ganske rolig dag, hadde medarbeider samtale med sjefen også avspaserte jeg resten av dagen. Veldig deilig å ha tid til litt andre ting en jobb. Fikk vært å kjøpt grå genser og en hårbøyle til snuppa som skal være mus i julestykket på skolen. Så nå gjenstår det å se om jeg klarer å feste noen grå ører på hårbøylen. Kostymet skal være ferdig til fredag.

lørdag 22. november 2008

Hva har jeg holdt på med i det siste











Her har det vært hektiske tider derfor lite tid til blogging. Men nå håper jeg det blir litt roligre på jobb så jeg kan nyte adventstiden. Scrapping har det vært lite av i det siste, har laget noen bordkort for ei som skal ha dåp. Ellers setter jeg min lit til scrappe julebordet den 29. Håper jeg får gjort masse da, må bare få fremkaldt noen bilder, får overføre noen i løpet av helgen så har noen nye bilder å scrappe med i helgen.








Ellers så går det mye i strikking for tiden. Trenger litt varmt å ha i halsen i barnehagen så jeg har strikket meg et sjal. Til snuppa har jeg strikket en hals og har begynt på en til. Så har jeg forsøkt meg på en oppvask klut for alle skryter av disse og sier de er så gode. Nå har jeg prøvd min og den er virkelig god. Det kan anbefales å stikke sånne.








Har vært på Ikea og fått tak i litt gavepapir til årets julegaver og litt julepynt. Falt for noen hjerter i glass og noen i metall.








På onsdag var jeg hos Aase på perfect home party så nå venter jeg på at den lekre brødboksen skal komme hjem til meg.